Den førende kryptobørs, Binance, lancerede netop Vanilla Bitcoin Options i europæisk stil.
Udvekslingen gennemførte allerede tests efter at have samlet ideer og tanker fra offentligheden.
Kontrakterne afvikles i USDT, og da de er i europæisk stil, kan dette kun ske på en forudbestemt dato.
Bitcoin-prisen har for nylig ramt en ny ATH til $ 28.288, hvilket gør Bitcoin til den største og mere populære end nogensinde. Den førende kryptobørs , Binance , reagerede med et træk, der vil bringe endnu mere interesse for Bitcoin-handel ved at lancere Vanilla Bitcoin Loophole i europæisk stil og annoncerer, at de skal afvikles den dag, kontrakterne udløber.

Binance har allerede gennemført tests

Binances nye kontrakter værdiansættes og afvikles i den førende stablecoin, Tether (USDT). Med disse kontrakter sigter børsen mod at tiltrække institutionelle investorer, der måske ikke er villige til at eje Bitcoin, men som helt sikkert kan drage fordel af møntens seneste prisrally.

Binance afholdt allerede et testnet-forsøg med det nye produkt i hele november i år. Før det brugte børsen tid på at samle tankerne om det nye produkt fra offentligheden vedrørende ting som marginhandel og risikokontrol.

Børsens administrerende direktør, Changpeng Zhao, talte om lanceringen af ​​det nye produkt og bemærkede, at der i øjeblikket er et stort behov for sådanne innovative produkter. Bitcoins pris er tredoblet siden oktober i år, og der er stort potentiale for, at mange mennesker bruger dette til deres fordel og tjener. Desværre er mange af disse mennesker og institutioner ikke interesseret i at holde mønterne. Med tilgængelige Bitcoin-indstillinger behøver de ikke.

Hvad er Bitcoin-optioner i europæisk stil?

Selve optionerne er derivatkontrakter, der normalt bruges i traditionel finansiering. De giver handlende mulighed for at sikre sig mod store prisudsving og tjene penge, selvom priserne falder.

Dette er perfekt til kryptokurrencyfeltet, hvor priserne har tendens til at gå op og ned ret stærkt på grund af stor volatilitet. Forhandlere kan vælge at vælge call-optioner, hvis de ønsker at købe det underliggende aktiv (i dette tilfælde Bitcoin) eller put-optioner, hvis de ønsker ret til at sælge. Valgmuligheder giver dem ret, men ikke pligt, til at gøre det enten afhængigt af typen af ​​kontrakt.

Nu kan indstillinger i europæisk stil udføres på den forudbestemte dato. I mellemtiden betyder „vanilje“, at kontrakterne er meget grundlæggende og enkle. Valgmuligheder i europæisk stil adskiller sig fra indstillinger i amerikansk stil på grund af det faktum, at amerikanske optioner også kan udføres inden den forudbestemte dato. Binance tilbyder allerede disse muligheder, og nu tilføjede den også den anden slags.